Vuosikokous 2018

Arvoisa Suomen CIDESCO ry:n jäsen! 

 

Meillä on ilo kutsua teidät Suomen CIDESCO ry:n vuosikokoukseen 11.1. klo 18- 19 Suomen kosmetologikoululle Hietaniemenkatu 7A, 4 krs. 

Olemme koonneet ammattitaitoisen moniosaajajoukkueemme 11.10. pidetyssä Suomen kosmetologien yhdistyksen kokouksen yhteydessä pidetyssä kokouksessa. Tiimiimme kuuluu puheenjohtaja Susanna Korpinen-Back, varapuheenjohtaja Ville Äikäs, some-vastaavat Jaana Sippola ja Carita Autio, rahastonhoitaja Tuija Piekkala, koulutusvastaava Anne Lohiniva ja oppilaitosyhteistyövastaava Taina Ravio. 

Tulemme toimimaan kansainvälinen kauneudenhoitoalan CIDESCO järjestön arvojen mukaisesti kokoamalla yhteen kauneudenhoitoalan ammatillista osaamista. Teemme yhteistyötä alan sidosryhmien kanssa ja haluamme luoda kestävät puitteet kauneudenhoitoalan kansalliselle ja kansainväliselle koulutukselle. CIDESCO tutkinto on edelleen arvostettu kosmetologin kansainvälinen tutkinto ja tutkinnon suorittaneet työllistyvät hyvin CIDESCO laatusertifikaatin kautta niin Suomessa kuin ulkomailla. CIDESCO- certifikaatin merkitys tulee korostumaan entisestään hius -ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon yhdistyessä elokuussa 2018. 

CIDESCO ry:n hallituksen tehtävänä on ylläpitää kansallisia ja kansainvälisiä kauneudenhoitoalan yhteistyöverkostoja ja yhteistyön käynnistyminen on hyvällä alulla Suomen Kosmetologien yhdistyksen kanssa. Suomen CIDESCO ry:n tavoite on toimia jäsenistön yhdyssiteenä ja ammatillisten taitojen ylläpitäjänä sekä edistää CIDESCO tutkinnon suorittaneiden kosmetologien tunnettavuutta ja arvoa. Yhdistys tulee näkymään jäsenilleen sosiaalisen median lisäksi verkostoitumis- ja kehittämistoiminnan kautta. Osallistumme kansainvälisen CIDESCO:n toiminaan aktiivisesti ja tiedottamme siitä jäsenistöämme. 

Kansainvälisyys näkyy arjessamme jo monin tavoin ja toivonkin, että olette edelleen kanssamme rakentamassa yhtä merkittävää kauneudenhoitoalan osa-aluetta. Kauneudenalankoulutusta uudistetaan myös jatkuvasti ja CIDESCO haluaa olla mukava varmistamassa ammattitaidon vahvan osaamisen tällä alalla myös jatkossa. 

Vuosikokouksessa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa yhdessä meidän kanssamme CIDESCO:n kehittymiseen ja yhteisiin tapahtumiimme. 

Toivotan Hyvää Joulun aikaa ja valoa Vuodelle 2018! 

 

Susanna Korpinen-Back 

Suomen CIDESCO ry:n puheenjohtaja  

Info@cidesco.fi