Tavoitteena kansainvälinen CIDESCO –tutkinto?

Helpoimmin työnsaanti ulkomailta onnistuu kansainvälisesti tunnetun tutkinnon suorittaneilla. CIDESCO tutkinto on korkein ja arvostetuin tutkinto, minkä kosmetologi voi saavuttaa omalla alallaan.

CIDESCO Post Graduate Examination –kurssi pidetään CIDESCO-tutkintojen yhteydessä joulu- tai toukokuussa. CIDESCO tutkintoon tähtäävä kurssi toteutetaan, kun riittävä osallistujamäärä on koossa (vähintään 8-10 tutkintoa suorittavaa).

Kurssin päätteeksi osallistujat suorittavat CIDESCO -tutkinnon, joko omana ryhmänään, tai osana SKY-Opiston tai Suomen Kosmetologikoulun valmistuvien opiskelijoiden tutkintoa. Tutkintoa arvioimassa on CIDESCO:n kansainvälinen tutkinnonvalvoja (International CIDESCO Examiner) ja SKY-Opiston tai Suomen Kosmetologikoulun ammatinopettaja.

Examination -kurssi on tarkoitettu kosmetologeille, joilla on jo vähintään kolmen vuoden työkokemus kauneushoitolassa ja/tai kylpylässä. Kurssilla harjaannutaan CIDESCO:n tutkintovaatimuksen mukaisten hoitokokonaisuuksien tekemiseen ja 100 kysymyksen teoriakokeeseen.

Lisätietoja löytyy SKYO:n verkkosivuilta sekä ottamalla yhteyttä kehittämiskoordinaattori Katja Utti-Lankiseen, katja.utti-lankinen(at)skyo.fi, p. 050 363 7703

Kurssin hinta on 1500€ (sis.alv) + tutkintomaksu n. 230€.

Ilmoittautumaan pääsee TÄSTÄ LINKISTÄ

Lisätiedot info@cidesco.fi