Jäsentuotteita saapunut!

Section_Member_Logo (2)

70 v juhlavuoden logollisia lahjakortteja nyt tilattavissa.

Lahjakortteja on saapunut uusi erä ja korteissa on CIDESCOn 70 juhlavuoden logo. Myöskin 70 v. juhlavuoden kirjeensulkijatarroja on nyt tilattavissa.

Uusi CIDESCO – esite on ilmestynyt. Löydät kaikki tuotteet jäsentuotteet -sivulta.

Hyvä Suomen CIDESCO ry:n jäsen.

Toivottavasti vuosi 2016 on pyörähtänyt käyntiin mukavissa merkeissä.

Suomen CIDESCO ry järjestää tänäkin vuonna tapahtumia, kuten jo tutuksi tullut jäsenristeily elokuussa sekä jäseniltoja eri aihepiirien merkeissä. Toukokuussa 27.5.  luvassa CIDESCOn jäsenille on mielenkiintoinen ohjelma ja paikalla on ansioituneet puhujat ja mahtavat esiintyjät! Tästä tapahtumasta tiedotamme tarkemmin alkukeväästä. Tänä vuonna mottomme jäsentapahtumien määrän suhteen on “vähemmän on enemmän”.

Suomen CIDESCO ry:n vuosikokous ajoittuu tänä vuonna maaliskuulle ja tarkemmasta päivämäärästä ilmoitamme myöhemmin. Vuosikokous pidetään tällä kertaa Espoon Tapiolassa.

PR – ja markkinointiviestijän tehtävä hallituksessa vapautuu v. 2016
Hallituksessa kolme vuotta ansiokkaasti PR tehtäviä hoitanut Sirpa Soukka ei asetu enää ehdolle seuraavalle kolmivuotiskaudelle. PR henkilön paikka hallituksessa tulee avoimeksi ja kiinnostuneet voivat ilmoittaa halukkuudestaan tehtävään puheenjohtajalle. Etsimme PR tehtävään henkilöä, joka on kansainvälisestä toimintaympäristöstä kiinnostunut ja jolla on aikaa yhdistysasioiden hoitamiseen. Tehtävä perustuu vapaaehtoisuuteen.
PR tehtävä pitää sisällään mm. CIDESCO Link Finland -lehden juttujen ideoimisen ja ilmoitustilamyyntiä Link -lehteen, yhteydenpidon maahantuojiin ja suhdemarkkinointia sekä lehdistövaikuttamista.
 *********************
Parhain CIDESCO terveisin,

Johanna Stenros
puheenjohtaja, media

Suomen CIDESCO ry