Tapahtumat

Koulutukset ammattilaisille ja ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ammattikosmetiikkatuotteiden koulutukseen yhteydenottolomakkeen kauttaMerkitse viestikenttään mihin koulutukseen olet tulossa ja oletko yhdistyksemme jäsen.

Seuraava koulutus on Neoglis kemialliset kuorinnat ja dermokosmetiikkatuotteet kotikäyttöön. Koulutus järjestetään yhdessä Cutis Medicalin kanssa Helsingissä pe 3.3. klo 11-16. Mukaan mahtuu max. 12 osallistujaa. Lisätietoa Neoglis biostimulaatiokoulutuksesta löytyy täältä

Master Class 17.3. Ihon vaiheittaisen jälleenrakentamisen metodit, askeleet täydellisen ihon saavuttamiseen. Koulutus järjestetään Helsingissä.

ZO Skin Health Basic sarjan peruskoulutus järjestetään 15.5. klo 9:30-16 Hotel Havenissa Helsingissä.   Tämä koulutus on tarkoitettu kosmetologeille. Lisätietoa ZO Skin Health koulutuksesta löytyy täältä

Jatkossa yhdistyksen tapahtumat tullaan julkaisemaan ainoastaan jäsensivuilla. Sivuille pääsy vaatii kirjautumistunnuksen.

****

Vuoden 2016 tapahtumat

BEAUTY EURASIA 2016 Istanbulissa 21-23.4

BeautyEurasia on arvostettu hius- ja kosmetiikan kauneustapahtuma. Johtavat alan asiantuntijat kokoontuvat Istanbulissa vuosittain esittelemään uusimpia innovaatioita alkaenkauneuden alalla. Tapahtuma tarjoaa myös näytteilleasettajille ihanteellisen mahdollisuuden tavata potentiaalisia ostajia.
Beuty Eurasia 2016

Perjantaina 27.5.2016 järjestettiin kevään säkenöivin jäsentapahtuma!

Tyylikouluttaja Riitta Pulla opasti CIDESCOn kevätillassa 27.5. kuinka eleet ja asenteet liittyvät vahvasti tyyliin ja kauneuteen ja Businespukeutumisen kouluttaja Tuija K opasti meille miten kohentaa imagoa ja pukeutumistaan tehokkaasti. Tapahtuma oli CIDESCO ry:n jäsenille maksuton.

dsc_0847

 


Jäsenristeily la 27.8.

Suomen CIDESCO ry:n perinteinen jäsenristeily järjestettiin kesän lopulla ja risteilimme Helsingin edustalla.

????????????????????????????????????


Maailmankongressi 2016 Dublinissa 24-26.9

Perhe 1923

CIDESCO Suomi oli tänä vuonna edustettuna maailmankongressissa ja kongressikuulumiset kerrotaan marras-joulukuun vaihteessa ilmestyvässä Link Finland 2/2016 jäsenlehdessä.

 

 

Kosmetologipäivät 21-22.10. Messukeskuksessa

Suomen CIDESCO ry oli edustettuna Kosmetologipäivillä ammattipuolella.

Kosmetologipäivät järjestettiin kolmipäiväisenä tapahtumana I love me -messujen yhteydessä.

kosmetologipaivat15

 

Kansainvälinen vaihto-ohjelma

Oletko kiinnostunut kansainvälisestä kosmetologiopiskelijoiden (vartalon- ja ihonhoito, ehostus) vaihto-ohjelmasta Ranskan Vichyyn tai Pariisiin?

Kansainvälisestä vaihto-ohjelmasta voi tiedustella Fredric Lucet’ilta:
f.lucet(at)beaute-sante-formation.com

Linkistä löydät esimerkin kv-ohjelmasta.


Luotettava kauneus

Luotettava kauneus sertifioinnista löydät lisätietoja luotettavakauneus.fi
CIDESCO:n jäsenille myönnetään alennusta sertifioinnista -17 %.

LK